вторник, 20 декабря 2016 г.

Я чекаю Миколая



19 грудня розпочинається цикл зимових свят, яких з нетерпінням чекають українські діти.
Святий Миколай  приносить чемним і слухняним малятам гостинці та подаруночки. А для учнів 2 класу гарним подарунком став урок - свято від учнів 6 класу ( класний керівник Желдак Ярина Сергіївна).
 Чарівні ангели та різдвяні зірочки кружляли у танку, знайомили учнів з традицією відзначати свято Миколая, а казкові Мишенята і Лисичка пояснили, що подарунки в цей день отримують лише добрі і виховані діти. Старшокласники запропонували малятам разом виготовити  новорічні прикраси на ялинку. У дружній співпраці швидко сплинув час, а результатом роботи стали чудові поробки з паперу і гарний настрій всіх присутніх. 

пятница, 9 декабря 2016 г.

Новорічне свято


Новорічний ранок для 2 кл. 27 грудня о 13 год.

Карантин

                                  КАРАНТИН

 До школи - 
  14 грудня,
 за звичним  розкладом.

(Мед, малина, калина,цибуля,
часник - наші помічники у боротьбі з грипом і застудою.
Вживайте їх і будьте здорові.)

Читаємо разом

  Слухати казки дуже цікаво. А читати, інсценувати та обговорювати разом з друзями - ще цікавіше. В цьому нам допомогли переконатися працівники дитячої бібліотеки, зібравши другокласників у веселе коло для знайомства з казкою " Котик і Півник".



  Читання за ролями ( Котик - Трофименко Денис, Лисичка - Смаль Анастасія, Півник - Могилевець Софія); 
ляльководи ( Котик - Крикун Тимофій, Лисичка -
 Станкевич Софія, Півник - Пінчук Вікторія).

Шановні бібліотекарі!
Дякуємо за запрошення до співпраці, за любов до книги, 
 за приємні враження!  

вторник, 15 ноября 2016 г.

16 листопада - Всесвітній день толерантності

 В класі з інклюзивною формою навчання  підвищена увага приділяється вихованню в учнів толерантного, доброзичливого відношення до людей з особливими потребами.  Приємно відзначити, що малята швидко переймають зразок  турботливого ставлення до своїх однокласників, з радістю готові прийти на допомогу,  підтримати , певною мірою оберігати, піклуватись. Важливо створити такі умови навчання, де кожна дитина відчувала б себе особливою і в той же час розуміла, що вона така, як усі: весела,
 творча, активна.

 Саме з цією метою проводиться щорічний обласний конкурс   "Я - такий як ти!". Учень нашого класу Трофименко Денис став переможцем  фотовиставки  минулого року. Сьогодні Дениско готує нові роботи, і ми бажаємо йому творчого натхнення, міцного здоров"я і нових перемог!!!













воскресенье, 13 ноября 2016 г.

Я пишаюся своїм дідусем!

 Оголошено результати літературного конкурсу " Я пишаюся своїм дідусем", проведеного Городнянською районною бібліотекою.  Учні 2 - В класу ЗОШ №2 прийняли активну участь і презентували 7 чудових творів, у яких відобразили  любов і повагу до рідних дідусів.


Дівчатка розповіли про професіі, захоплення своїх дідусів, про теплі родинні відносини, про те, як дідусі піклуються про внученят. 
Роботи  Смаль Анастасії, Бойко Поліни, Мікулінської Вікторії, Єрмоленко Маргарити, Могилевець Софії, Влезько Вероніки були щирими і цікавими.

 Білоус Олександра зайняла III місце серед учнів 2 - х класів міста за чудовий твір про свого дідуся Яцкова Миколу Васильовича.


 Всі учасники конкурсу раділи літературним  подарункам від бібліотеки. 
Бажаємо нашим другокласникам нових творчих здобутків, а шановним дідусям, бабусям, мамам і татам - міцного здоров"я.  Нехай у ваших родинах панує злагода і мир!   

суббота, 12 ноября 2016 г.

Літературна кав"ярня

  Ви любите читати? Вас цікавлять новинки української літератури? Ви хочете поспілкуватись з  однодумцями? Ви просто хочете відпочити за філіжанкою гарячої кави  та послухати ніжну музику?  Тоді вам теж потрібно завітати до "Літературної кав"ярні" в бібліотеку Городнянської ЗОШ №2, де вас зустрінуть привітні господині Марина Кучерявенко та Ірина Ступак. 




   На цьому тижні  за столиками кав"ярні  зібрались вчителі та учні 9 -11 класів, що люблять сучасну українську прозу. Я отримала велику насолоду від спілкування з молоддю, педагогами, що розповідали про свої враження від прочитаного. Смакувала каву і слухала чудові сучасні пісні у виконанні Уляни Торіної та Анни Кучерявенко.


Дякую за позитивні емоції!

среда, 26 октября 2016 г.

Зимовий час

Вітаю з першим снігом!


Нагадую,
зо жовтня переводимо стрілки годинника
 на 1 годину назад!

вторник, 25 октября 2016 г.

КАНІКУЛИ

                                                        Відпочиваємо і не забуваємо  правила дорожнього руху,
 правила протипожежної
 безпеки,
 правила безпечної поведінки          наодинці вдома.

Ритми осені

   У яскравому і творчому сузір"ї  учасників студії бального танцю   "Олена" засяяла маленька зірочка з нашого класу -Рода Маргарита. Разом зі своїм партнером Місяцем Іваном вони вже неодноразово приймали участь у різних танцювальних конкурсах. Цієї осені  малята привезли медалі і Дипломи переможців   кваліфікаційних змагань зі спортивного бального танцю "Ритми осені - 2016", що проходив в м.Чернігові. 





                                           



Бальні танці - це краса, грація, чуттєвість, це яскраве свято, а ще це велика і наполеглива праця маленьких танцюристів і їх тренера Дудко Олени Василівни. Кожного року зустрічає вона малят, щоб повести їх за собою у світ Танцю.  

 Бажаємо нашим юним артистам нових злетів і перемог!  І нехай на творчому небосхилі  бальної студїї спалахують сотні яскравих зірочок, що даруватимуть світу красу і радість!


четверг, 20 октября 2016 г.

Тиждень англійської мови

 З 17 по 21 жовтня в Городнянській ЗОШ №2 проходив тиждень англійської мови. Наші учні стали активними учасниками театралізованої вистави
 "Казки, знайомі з дитинства".
 Глядачам дуже сподобались англомовні герої казки: маленька Мишка (Мікулінська Вікторія), весела Жабка ( Борсук Ірина), жвавий Зайчик ( Лисий Олександр), хитра Лисичка ( Бойко Поліна), поважний Півник ( Трофименко Денис),  суворий Вовчик ( Алійник Артем) і щедрий Ведмедик ( Герасенко Микита). А дівчатка - ведучі  Могилевець Софія та Влезько Вероніка  від самого початку задали  бадьорий і веселий настрій усім присутнім.




 Такі цікаві заходи заохочують малят вивчати англійську мову.  Щиро дякуємо вчителю Коноваловій С. М. за творчий підхід до роботи з учнями молодших класів та Трофименко О. М. за надані фото і відео-матеріали.


Thank you very mach!


пятница, 14 октября 2016 г.

З Днем захисника Вітчизни


 Мужніми, сміливими, сильними,  відважними, спритними, хоробрими мають бути  захисники Вітчизни.
  Щоб зрости дужими і міцними,  хлопчики  2 - В  завзято займаються фізкультурою, відвідують спортивні секції,  приймають участь у спортивних змаганнях.
 Напередодні свята малята  взяли участь
у спортивній грі - змаганні  "Вправні хлопчаки".


четверг, 13 октября 2016 г.

Подорож у країну Книг.

 Навчити дітей любити читати,  прищеплювати бажання дружити з книгою, розвивати навички бережливого ставлення  до підручників - мета працівників бібліотек і вчителів.
 Активну роботу в цьому напрямку завжди проводять бібліотекарі Городнянської ЗОШ № 2 Кучерявенко Марина Миколаївна  та Ступак Ірина Юріївна. Сьогодні  другокласники  на уроці читання відправились у казкову подорож  для знайомства з елементами книги  
                     " Книга та семеро гномів". 



Дякуємо нашим творчим і  завзятим бібліотекарям за веселу і повчальну подорож у країну Книг! Чекаємо на нові зустрічі.


среда, 12 октября 2016 г.


КОЛОСОК  ОСІННІЙ  2016


 Запрошую другокласників до участі у конкурсі.
                                  Детальна інформація на дошці оголошень в школі.

Міні супермодель Чернігівщини

 7 - 9 жовтня в м. Чернігів проходив Всеукраїнський  фестиваль -  конкурс "DAS - FEST"   "Чернігівська осінь".
 Юні городняночки  Аня Скрипко та сестрички Ліза і Соня Станкевич приймали активну участь в конкурсній програмі фестивалю та привезли в Городню Дипломи і корони переможниць. 
 Учениця 2 - В класу ЗОШ №2 Софія Станкевич отримала Диплом  і зайняла 3 місце в конкурсі Міні супермодель Чернігівщини 2016 та Диплом за 2 місце в конкурсі талантів     " DAS - FEST " Чернігівська осінь".







 Вітаємо з перемогою!!!

понедельник, 3 октября 2016 г.

Професії наших батьків

 Знайомство з професіями батьків учнів - це цікавий і повчальний елемент виховної роботи в школі .Нещодавно на урок фінансової грамотності в 2 - В клас завітали представники ПриватБанку Неділько Марина Миколаївна та Акіменко Анастасія Володимирівна. Малята жваво спілкувалися з гостями  про економне і бережливе ставлення до коштів, а дорослі запросили школярів на екскурсію до банку.


Анастасія Володимирівна познайомила  малят зі спеціальною програмою   " Юніорбанку".



Зустріч була цікавою і для дітей, і для дорослих. Дякуємо за співпрацю!




суббота, 1 октября 2016 г.

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ



Осінній ярмарок

 Гамірно і весело, з музикою і розвагами розпочався осінній ярмарок в Городнянській ЗОШ №2.
Холодний дощик заборонив учасникам заходу розгорнути торгівлю на шкільному майданчику, але це не завадило провести ярмарок у святковому настрої. Щиро дякую батькам другокласників і учням 10 - В класу  за  активну допомогу  в проведенні свята.
 Ваші кулінарні вироби - справжні шедеври!!!



 

понедельник, 26 сентября 2016 г.



 ЯРМАРОК
 29 вересня запрошуємо всіх на шкільний осінній ярмарок!
На ярмарку в широкому асортименті можна представити кондитерські вироби, дари осені, поробки, виготовлені учнями та їх батьками. Кошти, зароблені на ярмарку, підуть на потреби школи та класу.

воскресенье, 25 сентября 2016 г.

День міста 2016

Городня
Яскраво і радісно святкують городнянці День міста. Приємно бачити виставки творчих робіт наших учнів, слухати їх виступи, захоплюватись чудовими картинами.







четверг, 22 сентября 2016 г.

 

Блог Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates