среда, 26 октября 2016 г.

Зимовий час

Вітаю з першим снігом!


Нагадую,
зо жовтня переводимо стрілки годинника
 на 1 годину назад!

вторник, 25 октября 2016 г.

КАНІКУЛИ

                                                        Відпочиваємо і не забуваємо  правила дорожнього руху,
 правила протипожежної
 безпеки,
 правила безпечної поведінки          наодинці вдома.

Ритми осені

   У яскравому і творчому сузір"ї  учасників студії бального танцю   "Олена" засяяла маленька зірочка з нашого класу -Рода Маргарита. Разом зі своїм партнером Місяцем Іваном вони вже неодноразово приймали участь у різних танцювальних конкурсах. Цієї осені  малята привезли медалі і Дипломи переможців   кваліфікаційних змагань зі спортивного бального танцю "Ритми осені - 2016", що проходив в м.Чернігові. 





                                           



Бальні танці - це краса, грація, чуттєвість, це яскраве свято, а ще це велика і наполеглива праця маленьких танцюристів і їх тренера Дудко Олени Василівни. Кожного року зустрічає вона малят, щоб повести їх за собою у світ Танцю.  

 Бажаємо нашим юним артистам нових злетів і перемог!  І нехай на творчому небосхилі  бальної студїї спалахують сотні яскравих зірочок, що даруватимуть світу красу і радість!


четверг, 20 октября 2016 г.

Тиждень англійської мови

 З 17 по 21 жовтня в Городнянській ЗОШ №2 проходив тиждень англійської мови. Наші учні стали активними учасниками театралізованої вистави
 "Казки, знайомі з дитинства".
 Глядачам дуже сподобались англомовні герої казки: маленька Мишка (Мікулінська Вікторія), весела Жабка ( Борсук Ірина), жвавий Зайчик ( Лисий Олександр), хитра Лисичка ( Бойко Поліна), поважний Півник ( Трофименко Денис),  суворий Вовчик ( Алійник Артем) і щедрий Ведмедик ( Герасенко Микита). А дівчатка - ведучі  Могилевець Софія та Влезько Вероніка  від самого початку задали  бадьорий і веселий настрій усім присутнім.




 Такі цікаві заходи заохочують малят вивчати англійську мову.  Щиро дякуємо вчителю Коноваловій С. М. за творчий підхід до роботи з учнями молодших класів та Трофименко О. М. за надані фото і відео-матеріали.


Thank you very mach!


пятница, 14 октября 2016 г.

З Днем захисника Вітчизни


 Мужніми, сміливими, сильними,  відважними, спритними, хоробрими мають бути  захисники Вітчизни.
  Щоб зрости дужими і міцними,  хлопчики  2 - В  завзято займаються фізкультурою, відвідують спортивні секції,  приймають участь у спортивних змаганнях.
 Напередодні свята малята  взяли участь
у спортивній грі - змаганні  "Вправні хлопчаки".


четверг, 13 октября 2016 г.

Подорож у країну Книг.

 Навчити дітей любити читати,  прищеплювати бажання дружити з книгою, розвивати навички бережливого ставлення  до підручників - мета працівників бібліотек і вчителів.
 Активну роботу в цьому напрямку завжди проводять бібліотекарі Городнянської ЗОШ № 2 Кучерявенко Марина Миколаївна  та Ступак Ірина Юріївна. Сьогодні  другокласники  на уроці читання відправились у казкову подорож  для знайомства з елементами книги  
                     " Книга та семеро гномів". 



Дякуємо нашим творчим і  завзятим бібліотекарям за веселу і повчальну подорож у країну Книг! Чекаємо на нові зустрічі.


среда, 12 октября 2016 г.


КОЛОСОК  ОСІННІЙ  2016


 Запрошую другокласників до участі у конкурсі.
                                  Детальна інформація на дошці оголошень в школі.

Міні супермодель Чернігівщини

 7 - 9 жовтня в м. Чернігів проходив Всеукраїнський  фестиваль -  конкурс "DAS - FEST"   "Чернігівська осінь".
 Юні городняночки  Аня Скрипко та сестрички Ліза і Соня Станкевич приймали активну участь в конкурсній програмі фестивалю та привезли в Городню Дипломи і корони переможниць. 
 Учениця 2 - В класу ЗОШ №2 Софія Станкевич отримала Диплом  і зайняла 3 місце в конкурсі Міні супермодель Чернігівщини 2016 та Диплом за 2 місце в конкурсі талантів     " DAS - FEST " Чернігівська осінь".







 Вітаємо з перемогою!!!

понедельник, 3 октября 2016 г.

Професії наших батьків

 Знайомство з професіями батьків учнів - це цікавий і повчальний елемент виховної роботи в школі .Нещодавно на урок фінансової грамотності в 2 - В клас завітали представники ПриватБанку Неділько Марина Миколаївна та Акіменко Анастасія Володимирівна. Малята жваво спілкувалися з гостями  про економне і бережливе ставлення до коштів, а дорослі запросили школярів на екскурсію до банку.


Анастасія Володимирівна познайомила  малят зі спеціальною програмою   " Юніорбанку".



Зустріч була цікавою і для дітей, і для дорослих. Дякуємо за співпрацю!




суббота, 1 октября 2016 г.

З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ



Осінній ярмарок

 Гамірно і весело, з музикою і розвагами розпочався осінній ярмарок в Городнянській ЗОШ №2.
Холодний дощик заборонив учасникам заходу розгорнути торгівлю на шкільному майданчику, але це не завадило провести ярмарок у святковому настрої. Щиро дякую батькам другокласників і учням 10 - В класу  за  активну допомогу  в проведенні свята.
 Ваші кулінарні вироби - справжні шедеври!!!



 

 

Блог Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates